Fotelje i Stolice KALEA

Fotelje i Stolice možete poruč iti uz širok izbor tkanina, eko koža i prirodnih koža. Posjetite nas i uvjerite se u ljepotu kreativnog dizajna.

ZARA

Fotelju “Zara” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

SUNCE

Fotelju “Sunce” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

VENERA

Fotelju “Venera” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

QUEEN

Fotelju “Queen” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

NICA

Fotelju “Comfort” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

NICA

Fotelju “Nica” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

OLLY

Fotelju “Olly” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

PICOLO

Fotelju “Picolo” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

EMINA

Fotelju “Emina” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

MAESTRAL

Fotelju “Maestral” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn..

GLORIA

Fotelju “Gloria” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

ETERNITY

Trpezarijsku stolicu “Eternity” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

MARRY

Barsku stolicu “Marry” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

MONIKA

Trpezarijsku stolicu “Monika” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

RUDY

Trpezarijsku stolicu “Rudy” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

NARCIS

Trpezarijsku stolicu “Narcis” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

SCONTO

Trpezarijsku stolicu “Sconto” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

KRUŠKA

Fotelju “Kruška” možete poručiti uz veliki izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.