Garniture KALEA

Sjedeće Garniture možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor tkanina, eko koža i prirodnih koža. Posjetite nas i uvjerite se u ljepotu kreativnog dizajna.

ANEMONA

Sjedeću Garnituru “Anemona” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor materijala. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

AURORA

Sjedeću Garnituru “Aurora” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

BONO

Sjedeću Garnituru “Bono” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

CABRIO

Sjedeću Garnituru “Cabrio” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

COLORADO

Sjedeću Garnituru “Colorado” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

DELHI

Sjedeću Garnituru “Delhi” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Punjena je perjem. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

EMINA

Sjedeću Garnituru “Emina” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

GALIA

Sjedeću Garnituru “Galia” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala, sa specijalnim mehanizmom za razvlačenje. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

KOŠUTA

Sjedeću Garnituru “Košuta” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

KRISTAL

Sjedeću Garnituru “Kristal” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

LAGUNA

Sjedeću Garnituru “Laguna” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

LUNA

Sjedeću Garnituru “Luna” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

LUXOR

Sjedeću Garnituru “Luxor” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

MIMOZA

Sjedeću Garnituru “Mimoza” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

NARCIS

Sjedeću Garnituru “Narcis” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

PALERMO

Sjedeću Garnituru “Palermo” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

PENTA

Sjedeću Garnituru “Penta” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

PRINCESS

Sjedeću Garnituru “Princess” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

QUEEN

Sjedeću Garnituru “Queen” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

SELMA

Sjedeću Garnituru “Selma” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

RUBIN

Sjedeću Garnituru “Rubin” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

TITANIC

Sjedeću Garnituru “Titanic” možete poručiti po željenim mjerama uz širok izbor štofova. Proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.