Spavaće sobe KALEA

Spavaće Sobe možete poručiti u tri različite dimenzije uz širok izbor tkanina, eko koža i prirodnih koža. Posjetite nas i uvjerite se u ljepotu kreativnog dizajna.

ATLAS

Krevet “Atlas” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

BARBADOS

Krevet “Barbados” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

EXCLUSIVE

Krevet “Exclusive” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

GALA

Krevet “Gala” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

GLAMOUR

Krevet “Glamour” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

JAVA

Krevet “Java” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

MAURICIUS

Krevet “Mauricius” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

MONA LISA

Krevet “Mona Lisa” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

OCEAN

Krevet “Ocean” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

OSCAR

Krevet “Oscar” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

PREMIUM

Krevet “Premium” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.

QUEEN

Krevet “Queen” možete poručiti uz veliki izbor štofova i u tri ponuđene dimenzije. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunski kvalitet i moderan dizajn.