U Cazinu otvorena benzinska pumpa „Sudo – Luka“: Zaposleno 11 osoba, investicija od milion KM

U Cazinu je u srijedu, 21. marta otvorena benzinska pumpa „Sudo – Luka“. Dio je to kompanije „Sudo – Luka“ iz Velike Kladuše, a investicija vrijedna milion KM rezultirala je i otvaranjem 11 radnih mjesta.

Već 20 godina u Velikoj Kladuši uspješno posluje kompanija „Sudo – Luka“. U Srijedu je svečano otvorena i njena poslovnica u Cazinu, a uz benzinsku pumpu otvoreni su i prateći sadržaji – market i caffe restoran. Sudo Luka danas ima 61-og uposlenika, od kojih je njih 11 svoje radno mjesto našlo u cazinskoj poslovnici. Važna pomena je i činjenica da su na izgradnji objekta, vrijednog milion KM, radile cazinske firme. Cazinski objekat velikokladuške kompanije „Sudo – Luka“ ima 400 kvadratnih metara poslovnog prostora i današnje otvaranje benzinske pumpe sa pratećim sadržajima tek je prva faza planiranog ulaganja. Ovu benzinsku pumpu naći ćete na magistralnom putu Cazin – Velika Kladuša preko puta Incela, a svojom profesionalnošću, ljubaznošću i kvalitetom usluga sigurno će dati razlog više da je posjetite.

“Sudo-Luka” d.o.o. jedna je od najuspješnijih velikokladuških firmi koja se iz godine u godinu širi i upošljava nove radnike. Osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Velikoj Kladuši. Osnivač firme je Hamed Šakanović.

„Zadovoljan kupac je naša nagrada!“ moto je kojim se vode u radu u firmi “Sudo-Luka” d.o.o.